gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov 20

 

Скъпи съграждани,

Уважаеми гости,

 

За мен е удоволствие, че имам възможността да Ви поздравя с празника на нашия красив град Любимец! На 27 август, преди 52 години, с Указ на тогавашния Президиум на Народното събрание, Любимец е обявен за град. Една от най-важните и емблематични дати в местната история, защото една мечта се превръща в реалност.

По създадена вече традиция, в края на м. август, организираме богата едноседмична културно-развлекателна програма за малки и големи, посветена на Деня на гр. Любимец.

Празникът е не само за хората, които живеят, израснали са в Любимец и с труда си допринасят за по-доброто бъдеще на града. Ще бъде празник и за всички, които с делата си утвърждават името на Любимец като красив и развиващ се съвременен български град. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем нови успехи и по-добър живот.

Приемете моите и на целия екип на Общинска администрация пожелания за здраве за Вас и Вашите семействата. Имайте вяра, сили и оптимизъм! Нека всеки дом бъде изпълнен с лично щастие и благополучие!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение:

Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец