gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

IMG 1589

Наситената със събития програма, посветена на празника на град Любимец, продължава. На 26 август центърът на града се разтърси от мощен звук, силен адреналин и хитови парчета, изпълнени от рок група ХОРИЗОНТ. Феновете на твърдата музика имаха възможност да чуят на живо вечните хитове на български, а с присъствието си доказаха, че рокът ще си остане вечно млад. Родители с децата си и дядовци с внуци се забавляваха под звуците на китари и ударни барабани. Те, заедно с рокаджиите на сцената, пяха незабравимите български песни на „Сигнал“, „Щурците“, „Тангра“, ФСБ и др., както и световни хитове.

IMG 1627IMG 1653

IMG 1656По покана на групата, в концерта се включиха и местни талантливи певци – Вероника Бозалиева, Рая Мехмедкяе и Слави Димитров, а самодейците от Театралната трупа „Стойчо Мазгалов“ изпълниха част от постановката „Нещата от живота“.

IMG 1609IMG 1621

Концертът на група ХОРИЗОНТ в Любимец е част от Националната кампания „Изпей „Обичам те“ на български“ и се провежда под патронажа на кмета на общината инж. Анастас Анастасов. „Това е най-мащабната кампания в България в подкрепа на българската музика и цели връщането на българския език в текстовете на песни на родните ни изпълнители“ – каза по време на концерта фронтмена на групата Валери Славчев. Той, заедно с Валери Иванов – бас китара и вокал, Димитър Бенков – клавишни и вокал и Михаил Желев – барабани, показаха изключителен професионализъм и качествен саунд.

IMG 1665

 

Част от концерта