gerb 90

Електронни услуги

logo eservices

Anastasov 20

 

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ

И РОДИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ,

МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,  

 

Отново е 15 септември – Първият учебен ден и началото на Новата учебна 2021/2022 година. Несъмнено това е един от най-вълнуващите празници за българското училище и символ на уважението и почитта на българина към знание и образование.

    

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

Днешният ден за вас е много важен и специален, защото за първи път прекрачвате свещения праг на родното училище. Подайте с доверие ръка на своите учители, за да Ви поведат по пътя към мъдростта и знанието!

      

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 Пожелавам Ви вълнуваща и незабравима учебна година, богата с нови знания. Бъдете амбициозни и следвайте мечтите си! Пазете традициите на българското училище, умножавайте успехите му, почитайте всеотдайността на своите преподаватели!

 

СКЪПИ УЧИТЕЛИ,

 Празничният ден ми дава повод да засвидетелствам дълбокото си уважение към Вас, учителите от община Любимец. Призванието на учителя е да съхрани ентусиазма, вечния стремеж към знанието и да го допълни с мъдрост и опит. Чрез Вас учениците получават увереност, че имат сили да достигнат мечтите си, а какво по-хубаво от това да дадеш на някого криле! Нека бъдат благословени усилията и търпението Ви, творци на човешката личност! Нека любовта на Вашите ученици бъде най-ценното признание за отговорния Ви труд!

  

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Подкрепяйте своите деца в нелекия им път. Вдъхвайте им увереност и ги убеждавайте, че със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успели хора!

 

На всички Вас желая здраве, сили, кураж и успешна нова 2021/2022 учебна година!

 

С уважение: инж. Анастас Анастасов

Кмет на община Любимец